Kuva: HBO Nordic

Matt LeBlancin olemus Frendien erikoisjaksossa nousi meemiksi - erityisesti irlantilaiset samastuvat

02.06.2021 07:45 - Iiro Myllymäki

Matt LeBlancin sanotaan vaikuttaneen jaksossa peri-irlantilaiselta sedältä.

Frendit-sarjan odotettu erikoisjakso sai ensiesityksensä viime viikolla, ja luonnollisesti monet kohdat ovat nousseet netissä hyvin kommentoiduiksi. Puheenaiheiksi ovat nousseet esimerkiksi Lisa Kudrow’n ja Lady Gagan duetto, Matthew Perryn erikoiseksi katsottu olemus sekä David Schwimmerin ja Jennifer Anistonin paljastus keskinäisestä ihastumisesta. Paluujakso on nähtävissä maksullisessa HBO Nordic -suoratoistopalvelussa.

Meemeissä huomiota on saanut myös Joeyta sarjassa esittänyt Matt LeBlanc, 53. Yhdysvaltalaismiehen mutkattoman aikuismainen olemus ja kädet puuskassa istuminen on ihastuttanut USA Todayn mukaan erityisesti irlantilaisia. Monet nettikommentoijat ovatkin nostaneet esiin, että LeBlancin olemuksessa on jotain hyvin samaa kuin peri-irlantilaisissa sedissä.

Twitterissä on levinnyt hurja määrä kuvia, joissa Matt LeBlanc istuu kädet puuskassa ja kuvatekstiksi on kirjoitettu jotakin, mitä tämä ”irlantilainen setä” saattaisi sanoa.

”Ja sinäkö maksoit noista farkuista tuollaisinaan, vaikka niissä on jo niin kamalasti reikiä?” kuuluu yksi esimerkki.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Toisen suositun twiitin mukaan Matt LeBlanc näyttää mieheltä, jonka kanssa ajautuu syvälliseen keskusteluun hääjuhlissa oluen äärellä ja jonka viisaudet jäävät pitkäksi aikaa mieleen.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Matt LeBlanc on kuin se setä, jolle sinun piti vanhempiesi pakottamana esittää 6-vuotiaana koulussa oppimasi laulu perheillallisen jälkeen”, on myös kommentoitu.

Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Lue myös: Kun Frendit-tähti kertoi hittisarjan inhottavimmasta puolesta, ei puheesta ollut tulla loppua - olisitko arvannut?

Lue myös: Frendit teki näyttelijöistään miljonäärejä - katso, paljonko heille maksettiin paluujaksosta

Lähde: USA Today

Kilpailut

Uusimmat