Kuva: AOP

Mrs. Doubtfire -lapsitähdeltä täydellinen vastaus ihmettelyyn siitä, "mitä hänelle oikein tapahtui"

03.05.2021 22:15 - Iiro Myllymäki

Lisa Jakubin nokkela twiitti on lähtenyt leviämään.

Lisa Jakub, 42, muistetaan lapsinäyttelijänä Mrs. Doubtfire - Isä sisäkkönä -elokuvasta. Naista ei ole aikoihin näkynyt parrasvaloissa, joten monet saattavat ihmetellä, mihin hän oikein katosi. Nyt nainen on antanut napakan vastauksen näihin pohdintoihin.

Lisa Jakub jakoi Twitterissä kuvakaappauksen häntä koskevasta Nicki Swift -viihdesivuston uutisesta. Kyseisen artikkelin otsikossa kysytään, ”mitä Lydian esittäjälle Mrs. Doubtfiresta oikein kävi”. Jakub antaa twiitissään humoristisen vastauksen tähän kysymykseen.

”No, aika paljon asioita on tapahtunut vuoden 1993 jälkeen, joten voitteko olla hieman tarkempia kysymyksessänne?” Jakub kirjoittaa.

Twiitti on saanut suuren suosion, sillä siitä on tykätty jo lähes 200 000 kertaa. Twiitin näet alta tai tästä linkistä.

Lisa Jakub (kuvassa toinen oikealta) Mrs. Doubtfire - Isä sisäkkönä -elokuvassa. (kuva: AOP)

Entinen näyttelijä vaikuttaa yllättyneen itsekin twiitin saamasta huomiosta. Hän on jatkanut samasta aiheesta toisessa twiitissään ja kiittänyt tykkäyksistä.

”Seuraava kysymys, joka yleensä minulle esitetään, on, että miksi lopetin näyttelemisen 18 vuoden uran jälkeen. Onneksi olen kirjoittanut aiheesta kirjan. Sitten kirjoitin toisen kirjan ahdistuksesta ja masennuksesta”, Jakub kirjoittaa ja on linkannut twiittiinsä oman nettisivustonsa.

Tämän twiitin näet alta tai tämän linkin takaa.

Lisa Jakub työskentelee nykyään kirjailijana ja mielen hyvinvoinnin puolestapuhujana.

Aiemmin Lisa Jakub on muistellut kokemustaan Mrs. Doubtfire -kuvauksissa ja yhteistyötä sittemmin edesmenneen Robin Williamsin kanssa.

- Yksi vaikuttavimmista asioista hänen kanssaan työskentelemisessä oli, että hän oli hyvin avoin ja rehellinen puhuessaan minulle addiktiosta ja masennuksesta. Se oli minulle tärkeää kuulla 14-vuotiaana, Jakub on kertonut.

Lue myös: Mrs. Doubtfire -elokuvan ikärajasta levisi hauskoja huhuja - nyt ohjaaja ottaa kantaa

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat