Kuva: AOP

Paljonko Frendit-sarjan asunnosta joutuisi todellisuudessa pulittamaan? Hinta-arvio huimaa päätä

08.02.2021 22:15 - Iiro Myllymäki

Frendit-sarja sijoittuu New Yorkin halutulle West Villagen alueelle.

Frendit-suosikkisarjan tapahtumat sijoittuvat New Yorkiin, ja ystävykset asuvat halutulla asuinalueella West Villagessa. Sarjan pääasiallisena näyttämönä toimii asunto, jossa muun muassa Monica ja Chandler ovat asuneet. Tilava kämppä Manhattanilla tulee varmasti kalliiksi, ja nyt on selvitetty, kuinka kallista kyseisessä asunnossa oleminen oikeasti olisi.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

New Yorkissa kiinteistönvälittäjänä toimiva mies on jakanut TikTokissa videon, jossa asunnon vuokrahinta arvioidaan muun muassa sijainnin ja koon perusteella. Videolla arvioidaan, että kaksi makuuhuonetta ja parvekkeen sisältävä asunto olisi yhteensä noin 111–140 neliömetrin kokoinen.

Kun kaiken ottaa huomioon, videolla arvioidaan asunnon vuokran olevan noin 5000–6600 euroa kuukaudessa. Frendien hahmot eivät ole erityisen varakkaita, joten realistisesti ajateltuna heillä tuskin olisi kämppään varaa.

TikTok-videon voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Monet ovat videon kommenteissa kuitenkin selventäneet, miten sarjassa selitettiin asunnon vuokraamista. Kommentoijien mukaan asunto oli vuokrasääntelyn piirissä ja se oli Monican isoäidin omistama. Näin vuokralle oli asetettu yläraja viranomaisten toimesta, ja kommentoijien mukaan asunnon vuokra oli sarjassa pysynyt jo pitkään ennallaan. Cheat Sheet -sivuston mukaan sarjassa kerrottiin, että Monica maksoi asunnosta vain vaivaiset 200 dollaria, eli noin 166 euroa, vuokraa kuukaudessa.

Lue myös: Rowan Atkinson syyttää: Frendit-sarja varasti Mr. Beanissa nähdyn erikoisen kalkkunavitsin

Lue myös: Jennifer Anistonia ei aluksi valittu Frendeihin - sitten toinen sarjan tähti kieltäytyi roolista

Lue myös: Mies jakoi TikTokissa videon New Yorkin "surkeimmasta asunnosta" - katsojat eivät usko silmiään

Lähteet: TikTok, Cheat Sheet

Juttua muokattu 11.2. klo 13.14: Poistettu virheellinen maininta siitä, että West Village sijaitsisi Central Parkin kupeessa.

Kilpailut

Uusimmat