Kuva: AOP

Jennifer Anistonia ei aluksi valittu Frendeihin - sitten toinen sarjan tähti kieltäytyi roolista

24.09.2020 17:15 - Roy Kokkonen

Jennifer Aniston ei ollut ensimmäinen valinta ikonisen Frendit-sarjan Rachel Greenin rooliin.

Jennifer Aniston ei ollut ensimmäinen valinta Rachel Greenin rooliin suosikkisarjassa FrenditRooliin oli alun perin kaavailtu Jane Sibbettiä, kertoo news.com.au.

Sibbet tunnetaan Rossin ex-vaimon Carol Willickin roolista sarjassa. Yhteensä hänet nähtiin 15 jaksossa sarjan aikana. Sibbet paljastaa tuoreessa haastattelussa, että hänen oli aluksi tarkoitus esittää merkittävämpää hahmoa sarjassa.

- Minun oli itseasiassa tarkoitus esittää toista hahmoa. Se oli Rachel, mutta en yleensä kerro siitä ihmisille, koska kukaan muu ei olisi voinut näytellä roolia kuin Jen, Sibbet paljastaa.

Sibbet oli tuolloin raskaana, joten näyttelijä päätyi yhdessä tuottajien kanssa luopumaan roolista. Siitä huolimatta hän ei ole katkera, vaan pikemminkin hehkuttaa Anistonin roolisuoritusta.

- Minua ei kaduta. Herranjumala, ei ole mahdollisuuttakaan, että kukaan olisi päässyt edes lähelle sitä, mitä Jennifer Aniston teki Rachelina. Hän oli niin täydellinen.

Frendejä tehtiin vuosina 1994-2004. (kuva: AOP)

Synnytyssairaalasta kuvauksiin

Koska Sibbet oli lukenut sarjan käsikirjoituksen, hän ajatteli sopivansa täydellisesti Rossin ex-vaimon rooliin. Sarja alussa kyseinen hahmo tajuaa olevansa lesbo, mutta huomaa olevansa raskaana Rossin lapselle.

Ajoitus ei kuitenkaan sopinut yksi yhteen tuotannon kanssa. Kyseisessä roolissa nähtiin Anita Barone, joka kuitenkin päätti jättää sarjan jo pilottijakson jälkeen. Sen myötä Sibbet hyppäsi roolihahmon saappaisiin.

- Kun pääsin synnytyksen jälkeen sairaalasta kotiin, sain puhelun, jossa kerrottiin, että voin tulla töihin seuraavana päivänä. Joten kaksi päivää poikani syntymän jälkeen hän ja minä olimme kuvauspaikalla, Sibbet kertoo.

Lue myös: Frendit-näyttelijä kritisoi aikanaan sarjan valkoisuutta - ei kutsuttu enää uusimaan rooliaan

Lue myös: Jennifer Anistonilla oli hauska tapa Frendit-sarjan kuvauksissa

Lähde: news.com.au

Kilpailut

Uusimmat