Kuva: Senja Rapila

Juontaja Rea Tallgren mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa: "Olin aidosti huolissani elämäntavoistani"

05.08.2020 15:40 - Senja Rapila

Katsojien suosikkiohjelma Olet mitä syöt alkaa MTV3-kanavalla torstaina 3.9. klo 20 uuden tuotantokauden jaksoin.

Monen suosikkisarja Olet mitä syöt palaa ruutuihin syyskuun ensimmäisellä viikolla. Alkavalla kaudella on mukana 11 julkisuudesta tuttua suomalaista, jotka laittavat elämäntapansa täydelliseen remonttiin hyvinvointilääkäri Pippa Laukan opastuksella.

Pippa Laukka muistuttaa katsojia siitä, että kyseessä ei ole lainkaan laihdutusohjelma, vaan ohjelman idea on ohjata henkilöä valitsemaan terveellisemmät elämäntavat.

- Viimeistään nyt monelle selviää, että Olet mitä syöt ei ole laihdutusohjelma, vaan tarkoitus on auttaa päähenkilöä voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin ja muuttamaan elintapojaan pysyvästi terveellisemmiksi. Tekisi jo mieli paljastaa huikeimmat muutokset! Sen voin vihjaista, että osa muutoksista ei liity suoraan edes ruokavalioon tai muihin elintapoihin, vaan jättää taatusti pysyvämmän jäljen päähenkilön elämään.

Loppuelämän elämäntapojaan sekä ruokailu- ja liikuntatottumuksiaan kunnostamassa tulevalla kaudella ovat Henna Kalinainen, Juno (Jon Korhonen), Enni Koistinen, Jippu (Meri-Tuuli Elorinne), Tuomas RajalaKalle PalanderSanna KiiskiLalli SavolainenRiitta Väisänen ja Sakari "Sakke" Pietilä.

Mukana nähdään myös Bauer Median Ysäri-kanavan juontaja Rea Tallgren.

- Lähdin tähän ohjelmaan mukaan, koska aloin olemaan aidosti tosi huolissani siitä, mitä mun elämäntavat mulle aiheuttaa, Rea kertoo.

- Saatoin valvoa öisin ja murehtia, joudunko sairaalaan tekemieni valintojen takia. Minulla on ollut jo vuosia todella paha energiajuoma-addiktio ja todella epäterveellinen ruokavalio, ja tiesin, että kissa on pakko nostaa pöydälle ennemmin tai myöhemmin.

Pippa Laukka auttaa ohjelmassa julkkiksia tekemään suuren elämäntaparemontin. (kuva: Handout / Saku Tiainen)

Uudet Olet mitä syöt -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla torstaina 3.9. klo 20. MTV3-kanavan superviikolla 31.8. - 6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot.

Kuuntele Ysärin Päivää ja Reaa arkisin kello 10 alkaen.

Lue myös: Johanna Puhakka kohtauksesta, joka jäi mieleen Rantabaarin kuvauksista: 'Pyysin joka kerta anteeksi'

Lue myös: Harry Potter -tähti kärsi huumeriippuvuudesta vuosikymmenet - paljastaa nyt mistä se sai alkunsa

Kilpailut

Uusimmat