Kuva: AOP

Muistatko Ansa vanhemmille -leffan 22 vuoden takaa? Näyttelijäjoukko kokoontui yhteen

21.07.2020 19:45 - Iiro Myllymäki

Legendaarinen Disney-leffa esitteli Lindsay Lohanin maailmalle.

Vuonna 1998 julkaistu Ansa vanhemmille on noussut perhe-elokuvien klassikoksi. Nyt monet leffan näyttelijät ja tekijätiimin jäsenet ovat kokoontuneet yhteen muistelemaan elokuvan tekoa. Elokuva kertoo kaksostytöistä Halliesta ja Anniesta, jotka heidän eronneet vanhempansa ovat pitäneet salassa toisiltaan ja jotka löytävät sattumalta toisensa kesäleirillä. Kaksikko juonii suunnitelman, jossa he muuttavat toisen vanhemman luokse ja pyrkivät saattamaan vanhempansa takaisin yhteen.

Disney-elokuva oli Lindsay Lohanin, 34, läpimurto. Lohan esitti elokuvassa molempia kaksostyttöjä. Lindsay Lohan oli mukana työryhmän virtuaalisessa jälleennäkemisessä, joka oli porukalle ensimmäinen jälleennäkeminen sitten elokuvan ilmestymisen. Jälleennäkemistä luotsasi toimittaja Katie Couric.

Elokuvan ohjaaja Nancy Meyers muisteli Varietyn mukaan, että hän tiesi Lindsay Lohanin olevan täydellinen rooliin heti, kun tämä aloitti koekuvauksensa.

- Paitsi että hän näytti suloiselta, hänessä oli jotain todella vetoavaa. Jotta voi olla leffatähti ja tehdä pääroolin, täytyy luoda yhteys kameran kanssa, ja se hänellä oli, Meyers sanoi.

Jälleennäkemisessä puhuttiin myös haasteista, joita päätös roolittaa kaksostyttöjen rooli vain yhdelle henkilölle aiheutti. Meyersin mukaan Lindsay Lohanin sijaisnäyttelijänä toiminut Erin Mackey oli mukana kuvauksissa joka päivä. Kuvaus vaati tarkkuutta, jotta illuusio kaksosista säilyi.

- Se oli hauska kokemus ja kokeilu. Se toimi, ja kun elokuvaa nytkin katsoo, se näyttää edelleen hyvältä, ohjaaja Meyers sanoi.

Linday Lohan kertoi jälleennäkemisen aikana omasta kokemuksestaan pääroolien näyttelijänä.

- En tiedä päteekö tämä kaikkiin näyttelijöihin, mutta kun laittaa peruukin päähän, tuntee olonsa erilaiseksi. Silloin astuu mukavuusalueen ulkopuolelle ja tuntee olevansa toinen hahmo. Minusta ihmiset kohtelivat minua eri tavalla silloin, kun olin Annie, koska Annie oli paljon mukavampi ja Hallie taas oli enemmän minun kaltainen, Lohan muisteli.

Koko jälleennäkemisen voit katsoa videolta alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Seuraajat tekivät hämmentävän havainnon Lindsay Lohanin kuvasta - näetkö sinä sen?

Lue myös: Lindsay Lohan haluaisi tehdä toisen osan Mean Girls -elokuvalle: "Se on heidän käsissään"

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat