Kuva: Mikko Räsänen

Choralen jäsenet kertovat koskettavasta kohtaamisesta - "Jokainen meistä voi auttaa"

01.02.2021 14:45 - Lauri Kujanpää

Chorale julkaisi viime perjantaina uutta musiikkia.

Eurodance-yhtye Chorale kertoo tuoreessa tiedotteessa merkittävästä hetkestään, kun bändin jäsenet olivat tavanneet koulukiusatun pojan. Kyseinen hetki oli ollut silmiä avaava.

"Eilen oli merkittävä päivä. Tavattiin yksi Suomen rohkeimmista kavereista, joka toi esille  koulussa välitunnilla sattuneen vakavan väkivallan teon. Väkivallan uhriksi joutui itse tämä reipas, hyväkäytöksinen nuori. Kuultuamme tapauksesta, halusimme yhdessä Asenne ry:n kanssa toteuttaa pojan tsemppaamiseksi pienen tempauksen. Pojan harrastukseen liittyen, hankimme jalkapallon joka kiersi ympäri Suomen jalkapallo joukkueiden käsissä. Palloa koristaakin lukuisat pelaajien nimmarit. Hyvän asian puolesta oli helppo saada lähtemään urheilijat mukaan. Kiitos heille siitä. Tapaaminen pojan kanssa oli aidosti lämminhenkinen. Mukana tapaamisessa oli myös pojan sisko, jonka ansiosta itse tapaaminen saatiin vietyä maaliin. "

Tiedotteessa yhtye myös haluaa muistuttaa, että nuoria täytyy auttaa.

"Viime aikoina on jouduttu lukemaan uutisista monta raakaa väkivallantekoa, joista yksikin on liikaa. Uhreja näinkin pieneen maahan mahtuu paljon ja huoli näistä pahoinvoivista nuorista on kova. Pointtimme on peräänkuuluttaa kaikille, että jokainen meistä voi auttaa ja kysyä  kuinka nämä lapset ja nuoret voivat. Olla läsnä ja ohjata oikeille urille elämässä."

Chorale julkaisi viime perjantaina uuden Liikaa Lupauksii -kappaleen. Voit kuunnella kappaleen alta tai täältä.

Lue myös: Korona vei Choralen keikat - laulaja tekee töitä "pandemian eturintamassa"

Lue myös: Eurodance-yhtye Chorale julkaisi uutta musiikkia - kuuntele Minä

Kilpailut

Uusimmat