Kuva: Karo Holmberg

K-System julkaisi uutta musiikkia muutaman vuoden tauon jälkeen - kuuntele You Got Me Going

26.06.2020 11:45 - Reija Saarinen

Kappaleen vokaaleista vastaa Max´C.

Guardian Angel, Sound Of Arena ja Supadupasound -hiteistään tunnettu DJ-tähti K-System on julkaissut uutta musiikkia muutaman vuoden tauon jälkeen. 

You Got Me Going -kappaleen myötä K-System astuu ulos klubien pimeydestä ja tarjoaa nautittavaksi palan hyvää fiilistä, joka sopii mainiosti kesäisen tunnelman kohottamiseen Radion välityksellä. Vokaaleista vastaa upeaääninen Max’C joka tunnetaan yhteistyöstään muun muassa David Guettan, Axwellin sekä Bomfunk MC’sin kanssa.

- Hieno fiilis julkaista pitkästä aikaa uutta musiikkia! Viime vuodet ovat menneet aktiivisesti keikkaillen, mutta nyt kun covid-19 pysäytti koko maailman, sain paljon tehokasta studioaikaa ja pääsin viimeistelemään muun muassa tämän kappaleen. Biisin kesäinen fiilis toimii mukavasti ja sopii mainiosti näihin kuumiin kesäpäiviin, biitsille tai vaikkapa juoksulenkille, K-System kertoo. 

Pitkän uransa aikana K-System on julkaissut 3 albumia ja palkittu muun muassa Vuoden Tuottaja, Vuoden Artisti, Vuoden Discobiisi -palkinnoilla sekä Emma-ehdokkuudella.

Uuden kappaleen pääset kuuntelemaan alta. 

Lue myös: Ysärin kokoelmalevyt saivat oman radio-ohjelmansa - "Silloin tehtiin legendaarisimmat kokoelmat"

Kilpailut

Uusimmat