Kuva: Senja Rapila

Oku Luukkaisen Retroperjantai laajenee Ysäri-kanavalle - "Tämä on historiallista"

08.06.2020 16:30 - Iiro Myllymäki

Oku Luukkaisen juontaman ysäriohjelman parhaita paloja kuullaan jatkossa myös Ysäri-kanavalla.

Oku Luukkaisen luotsaama Retroperjantai-radio-ohjelma laajenee Radio Novalta myös Ysäri-kanavalle. Tammikuussa aloittaneella Ysäri-radiokanavalla kuullaan kesän aikana Retroperjantain parhaita paloja Retroperjantai Best Of -ohjelmassa. Ensimmäinen lähetys kuullaan maanantaina 8. kesäkuuta iltakuudesta alkaen.

Ysärin Iltapäivääkin juontava Oku Luukkainen iloitsee Retroperjantain laajentumisesta. Ysärin lähetyksissä kuullaan parhaita paloja aiemmista Retroperjantai-jaksoista.

- Fiilikset ovat totta kai upeat. Se että ohjelma tulee kahdelta kanavalta, vaikkakin toiselta uusintana, on historiallista. En muista, että aikaisemmin olisi vastaavaa ollut, Luukkainen kertoo.

Oku Luukkainen aloitti Retroperjantain juontajana vuonna 2012.

- Olen tosi kiitollinen, että olen saanut tehdä ohjelmaa vuosia ja sen suosio tuntuu vain koko ajan kasvavan, Luukkainen sanoo.

Oku Luukkainen on vallitsevan ysäribuumin yksi merkittävimmistä tekijöistä, joka tekee radiojuontamisen lisäksi DJ-keikkoja ja omaa musiikkia. Miehen hitit, kuten 7300 päivää ja YsäriBoi ovat keränneet miljoonia striimejä Spotifyssa.

Retroperjantai Best Of -ohjelma kuullaan Ysärin taajuudella maanantaista torstaihin kello 18-20.

Lue myös: Ysärin kokoelmalevyt saivat oman radio-ohjelmansa - "Silloin tehtiin legendaarisimmat kokoelmat"

Lue myös: Oku Luukkainen ja pikkusisko Elli yhdistivät voimansa uutuusbiisillä - 'Pitkäaikainen haave'

Kilpailut

Uusimmat