Kuva: Mikko Räsänen

Waldo ja Charlie King vetivät ysärihitin karanteenista - "Emme ole esiintyneet yhdessä 20 vuoteen"

14.04.2020 18:00 - Lauri Kujanpää

Waldo ilahduttaa nyt fanejaan I Dream -kappaleella.

Waldo´s People -yhtyeestä tuttu Marko Reijonen, taiteilijanimeltään Waldo, 52, päätti yllättää faninsa vastikään "karanteenikeikalla". Waldo nimittäin esitti yhdessä Pandoran kanssa U Drive Me Crazy -kappaleen. Voit katsoa esityksen tästä.

Nyt Waldo päätti uusia tempauksensa ja ilahduttaa tällä kertaa tanssimusiikin ystäviä I Dream -biisillä, jossa on mukana Charlie King. King esiintyy myös kyseisen kappaleen albumiversiolla.

- Tässä artisti alkaa pikkuhiljaa turhautumaan, kun ei pääse keikoille ja erikoiset ajat vaativat erikoisia toimenpiteitä. Päätin sitten tehdä tällaisia hieman spesiaalimpia vetoja kaikille faneille, Waldo kertoo Voice.fi:n haastattelussa ja jatkaa:

- En ole esiintynyt Charlie Kingin kanssa 20 vuoteen. Kun kerroin tästä ideasta hänelle, niin hän oli heti innolla mukana. Charlie laulaa oman osuutensa Tukholmasta käsin ja minun mielestäni tästäkin tuli aivan järjettömän hieno veto.

Kappale ja varsinkin sen nimi sopivat Waldon mielestä hyvin koronapandemian ravistelemaan maailmaan.

- I Dream sopii hyvin tähän aikaan, sillä sitä unelmoi siitä, että tilanne palautuisi ennalleen ja koronapainajainen väistyisi normaalin arjen tieltä.

Voit katsoa I Dream -esityksen alta. Jos video ei näy, paina tästä.

Lue myös: Waldo ja Pandora esittivät suosikkikappaleen karanteenista - katso upea veto!

Kilpailut

Uusimmat